Renovatie van de trap in de Korenbeurs

Rechtenvrije foto van twee verfkwasten via Unsplash.com

Tijdelijk een andere route.

De trap in de Korenbeurs krijgt een nieuwe lik verf. Door de werkzaamheden is de trap vijf dagen niet toegankelijk.

De eerste verdieping is via een alternatieve route bereikbaar.

Werkzaamheden van 17 t/m 21 juli

De trap naar de eerste verdieping in de Korenbeurs is toe aan een onderhoudsbeurt. Van maandag 17 t/m vrijdag 21 juli wordt de trap geschuurd en in de lak gezet. De werkzaamheden vinden plaats in de avonduren na 17.00 uur. Gedurende de dag mag er niet op de trap gelopen worden, zodat de nieuwe laag lak goed kan uitharden.

Wat betekent dit voor u?

Wilt u de eerste verdieping in de Korenbeurs bezoeken? De trap bij de ingang is door de werkzaamheden van 17 t/m 21 juli niet toegankelijk. Via de vluchttrap aan de achterkant van het pand kunt u alsnog naar de eerste verdieping. In de bibliotheek is een alternatieve route uitgestippeld. Kunt u de andere trap toch niet vinden? Onze medewerkers wijzen u graag de weg. De lift blijft in werking en is vooral bedoeld voor mindervalide bezoekers en bezoekers met kinderwagens.