Dialoogkleed

Samen knopen aan het dialoogkleed

Het is ontworpen en wordt gemaakt door vele Schiedammers. Stilstaan bij de natuur en verbinden van mensen, dit is het doel van het knopen van het dialoogkleed.

Vele Schiedammers hebben reeds een bijdrage geleverd aan het kleed, een kunstwerk waar cultuur, burgerschapskunde en educatie samenkomen en dat een prominente plaats in Schiedam zal krijgen.

Het Dialoogkleed heeft al vele plaatsen aangedaan en vanaf juli kan er mee geknoopt worden in de Bibliotheek Schiedam.

• In de periode 4 juli tot 26 september kan er iedere donderdagavond tussen 17.30 – 20.00 uur geknoopt worden in de locatie Stadserf (Stadserf 1).
  • In de Stand-Up Bibliotheek op Hoogstraat 99 wordt van 23 juli 2013 t/m 24 september iedere dinsdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur gewerkt aan het kleed..

Er wordt geknoopt met de ongesponnen wol van Schiedamse schapen.
Het dialoogkleed is een initiatief van Stichting Meredia.