Schoolschrijvers in Schiedam

Foto: Eric van Nieuwland

Marlies Verhelst en Sanne Rooseboom.

De Schoolschrijvers zullen tot mei wekelijks in drie vaste groepen met kinderen werken aan creatief schrijven.

In de week van 22 januari zijn Schoolschrijvers Marlies Verhelst (op IBS Ababil) en Sanne Rooseboom (op OBS De Peperklip) van start gegaan. Beiden kregen een hartelijk welkom op de scholen en hebben hun eerste uren in de klas er inmiddels op zitten. Marlies is op tv geïnterviewd door de Stadsomroep, Sanne is via Omroep Wetering op de radio te horen geweest.

De Schoolschrijvers zullen tot mei wekelijks in drie vaste groepen met de kinderen werken aan leesbevordering en creatief schrijven, met als doel een impuls te geven aan het taal/leesonderwijs op de scholen. Zo zetten De Schoolschrijver en de Bibliotheek Schiedam zich samen in voor zoveel mogelijk taalsterke kinderen in Schiedam!

Media: