Schoolschrijvers op stoom

Screenshot video van Marlies.

Bekijk de video’s van Marlies Verhelst

Sanne Rooseboom en Marlies Verhelst verrijken het taalonderwijs met creatief schrijven en leesbevordering.

De Schiedamse Schoolschrijvers Marlies Verhelst en Sanne Rooseboom zijn al een paar maanden aan het werk op IBS Ababil en OBS De Peperklip. We horen zeer positieve geluiden vanuit de scholen! Zowel kinderen als leerkrachten en ouders zijn enthousiast: de leerkrachten spelen in op de lessen van de Schoolschrijvers, en er wordt op school en thuis volop geschreven en gelezen.

Marlies heeft op haar eigen YouTube kanaal verschillende video’s waarin ze laat zien wat ze als Schoolschrijver allemaal doet. Een aanrader voor iedereen die leesplezier en creatief schrijven belangrijk vindt.

Media: