Sleutel Korenbeurs

Afbeelding van een sleutel

Verhuizen in 2015

De Bibliotheek Schiedam heeft de sleutel van de Korenbeurs.

Naar verwachting kan in februari gestart worden met de verbouwingen die nodig zijn om het gebouw dienst te laten doen als Bibliotheek en ontmoetingsplek voor iedereen in Schiedam.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en mis geen bericht over de verhuizing van de Bibliotheek aan het Stadserf naar de Korenbeurs, houd deze website in de gaten of volg de Bibliotheek Schiedam op Facebook of Twitter.