Sluiting de Bibliotheek in de Erker

Foto van de Bibliotheek in de Erker.

Vrijdag 13 juli voor het laatst geopend.

Vanaf 13.00 uur wordt er geen collectie meer uitgeleend in de Bibliotheek in de Erker aan de Jan van Avennesstraat.

Tijdens een evaluatie is in goed overleg besloten om de samenwerking tussen het wijkcentrum en de bibliotheek niet in de huidige vorm voort te zetten.
Vrijdag 13 juli is de Bibliotheek in de Erker voor het laatst geopend, tot 13.00 uur is de collectie toegankelijk. Vanaf zaterdag 14 juli worden de materialen van de Bibliotheek Schiedam naar de andere Schiedamse bibliotheekvoorzieningen overgebracht, zodat deze hiervandaan uitgeleend kunnen worden.

Bibliotheekleden die de materialen van de Bibliotheek Schiedam willen lenen of terugbrengen, kunnen dan terecht bij de Bibliotheek in de Korenbeurs, Hof in Zuid, De Brug, De Nieuwe Harg en Jeugdbibliotheek De Klinker.