Stand-up Bibliotheek

Een impressie van de toekomst van de Bibliotheek Schiedam

Een impressie van hoe de Schiedamse bibliotheek er in de komende jaren uit komt te zien, is vanaf maandag 1 oktober tijdens openingstijden te zien in de Stand-up Bibliotheek op Bachplein 589, de proeftuin van de Nieuwe Bibliotheek Schiedam.

Bij de Bibliotheek Schiedam verandert de komende maanden veel.

Onder de noemer 'de Nieuwe Bibliotheek Schiedam' presenteert de Bibliotheek Schiedam haar nieuwe koers. De bibliotheek in Noord sluit half december. Vanaf januari is de Jeugdbibliotheek Schiedam Noord gevestigd in basisschool De Klinker in de Woudhoek.

In Noord en elders in de stad verschijnen bezorg- en afhaalpunten. De Bibliotheek Schiedam verhuist op termijn naar een andere locatie in het centrum. Over al deze zaken en meer geeft de Bibliotheek Schiedam een voorproefje in de Stand-up Bibliotheek.

Daarnaast organiseert de Schiedamse bibliotheek op maandag 15 oktober een bijeenkomst over de sluiting van Noord, voor bibliotheekleden en geïnteresseerden. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tijdens kantooruren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 010 – 714 6301.