Stand-up Bibliotheek

Een impressie van de toekomst van de Bibliotheek Schiedam

Een impressie van hoe de Schiedamse bibliotheek er in de komende jaren uit komt te zien, is vanaf maandag 1 oktober tijdens openingstijden te zien in de Stand-up Bibliotheek op Bachplein 589, de proeftuin van de Nieuwe Bibliotheek Schiedam.

Bij de Bibliotheek Schiedam verandert de komende maanden veel.

Onder de noemer 'de Nieuwe Bibliotheek Schiedam' presenteert de Bibliotheek Schiedam haar nieuwe koers. De bibliotheek in Noord sluit half december. Vanaf januari is de Jeugdbibliotheek Schiedam Noord gevestigd in basisschool De Klinker in de Woudhoek.

In Noord en elders in de stad verschijnen bezorg- en afhaalpunten. De Bibliotheek Schiedam verhuist op termijn naar een andere locatie in het centrum. Over al deze zaken en meer geeft de Bibliotheek Schiedam een voorproefje in de Stand-up Bibliotheek.

Daarnaast organiseert de Schiedamse bibliotheek op maandag 15 oktober een bijeenkomst over de sluiting van Noord, voor bibliotheekleden en geïnteresseerden. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan tijdens kantooruren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 010 – 714 6301.

Populairste diensten

 • Wifi

  Gratis draadloos internet
  In de Bibliotheek Schiedam kun je gratis gebruik maken van draadloos internet tijdens de openingstijden.
 • Huisregels

  In de bibliotheek en gebruik pc's
  De Bibliotheek Bibliotheek hanteert huisregels voor het bibliotheekbezoek en gebruik van de pc's en internet.
 • Muziekweb

  De grootste muziekcollectie van Europa.
  Als lid van de Bibliotheek Schiedam kunt u muziek uit de collectie van Muziekweb bestellen.