Studeren in de bieb

Foto van een dromende jongen.

Laat je niet afleiden!

Tot en met dinsdag 22 mei kun je in alle stilte studeren voor je schriftelijk examen in de Beurszaal in de Korenbeurs.

Glansrijk slagen voor je examen.

Geen afleiding van je moeder, je broertje of zusje, je klussende buurman, je smartphone, apps, bloggers en vloggers.. Een tafel,een stoel, stilte. Meer heb je niet nodig. In de bieb heb je rust aan je hoofd. Vind je focus en rust, kom studeren in de Bibliotheek aan de Korenbeurs en slaag straks glansrijk voor je examen.

Tot en met dinsdag 22 mei zijn in de Beurszaal in de Bibliotheek in de Korenbeurs 15 studieplekken ingericht om in alle rust in je eigen tempo te studeren met extra ondersteuning van examenbundels voor alle schoolniveaus. Het is niet mogelijk om van tevoren een plek te reserveren.

Wil je samen met anderen studeren en daarbij overleggen, dan kun je buiten de Beurszaal studeren op de werkplekken op de eerste verdieping.

Sommige dagen zijn er activiteiten in de Beurszaal, ook dan kan je terecht op deze werkplekken die zeven dagen per week beschikbaar zijn.

De Bibliotheek is gesloten op Hemelvaartsdag donderdag 10 mei en op 1e Pinksterdag zondag 20 mei en 2e Pinksterdag maandag 21 mei.