Te gast bij Sprekend Schiedam

gesprek over de toekomst

Theo Schilthuizen, waarnemend directeur van de Bibliotheek Schiedam was studiogast bij Sprekend Schiedam op Pop Up Tube.

Samen met Melissa Holleman van KomKids schoof hij Woensdag 11 juni 2014 aan in de wekelijkse talkshow met Elise Kersbergen op Pop Up Tube.

Theo Schilthuizen sprak over de verhuizing naar De Korenbeurs, de net aangenomen nieuwe Bibliotheekwet, de samenwerking met lokale partners en de toekomstplannen van de Bibliotheek Schiedam.

Media: