Taal+ Loket op Stadserf

Alle informatie over Nederlands taalonderwijs en meedoen in Schiedam op één plek.

Woensdag 5 september vindt tussen 15.00 en 15.30 uur de officiële opening van het Taal+ Loket plaats in het theater van de Bibliotheek Schiedam op Stadserf 1.

De opening valt in de landelijke Week van de Alfabetisering.

Het Taal+ Loket krijgt een vaste plek op het Lees- en Schrijfplein op de eerste etage van de Bibliotheek Schiedam op Stadserf 1. Vrijwilligers van het Taal+ Loket geven hier vanaf woensdag 5 september advies over Nederlands taalonderwijs en participatieactiviteiten in Schiedam.

Het Taal+ Loket is open op woensdag van 14.30 - 16.30 uur en donderdag van 18.00 - 20.00 uur. Folders van het Taal+ Loket zijn vanaf 5 september verkrijgbaar bij de samenwerkingspartners.

Het Taal+ Loket is onderdeel van het project Taal & Participatie van Vluchtelingenwerk Maasdelta afdeling Schiedam en SWS Welzijn.

Voor meer informatie: Eva Gelting 06 – 4367 8795 of Marcelle Jansen 06 – 5172 4347.