Terugblik symposium S’taal

Foto: Rick van der Tuin

Strijd tegen laaggeletterdheid.

Op dinsdag 19 juni was de eerste editie van S`taal, een symposium over de aanpak van laaggeletterdheid in de stad.

Ruim 90 professionals, (taal)vrijwilligers en ervaringsdeskundigen ontmoetten elkaar in het Wennekerpand om te bouwen aan een sterk netwerk en samen plannen te maken voor de toekomst.

S`taal werd georganiseerd door de Taalcoöperatie in samenwerking met de Bibliotheek Schiedam en de Kleine Ambassade. Onder leiding van dagvoorzitter Jarle Lourens lieten de deelnemers zich onderdompelen in een vol programma dat goed liet zien dat de uitdagingen van laaggeletterdheid alle sociale domeinen raken.

Media: