Terugblik WoordKweekVijver 2

Foto van publiek dat applaudiseert voor de optredens tijdens de WoordKweekVijver

Waar woorden zinnen werden..

Vrijdagavond 24 april hing het publiek van de tweede Woordkweekvijver aande lippen van bekende woordkunstenaars.

Naast grote namen van woordkunstenaars zoals Prisca Agnes, Brooklyn, Patrick Ribeiro en Rass Motivated betraden twee zeer getalenteerde en succesvolle leerlingen van het Lentiz LIFE college het podium. Met heel persoonlijke verhalen wisten zij  het publiek tot op het bot te raken!

Met het volgen van vier workshops van Woorden Worden Zinnen hebben deze twee jongeneren het voor elkaar gekregen om hun verhaal op zeer persoonlijke wijze op een groot podium te presenteren. Grote waardering hier voor! Het was wederom een bijzondere afwisselende feel good avond vol woordkunst, voordrachten, muziek en zang. Het publiek omarmde al dit talent met warmte en enthousiasme!

De avond werd omlijst met nog meer creatieve Lentiz leerlingen. Van zeventien leerlingen van de opleiding Media&Design werd op deze avond namelijk een foto expositie geopend met persoonlijk werk uit hun portfolio. Deze expositie is nog tot 20 mei te bekijken in de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf.

Look tv was ook bij de WoordKweekVijver. Bekijk de video hieronder en bekijk ook de foto’s gemaakt door Willem de Kam.

Media: