Toekomst Noord

Dienstverlening in Bibliotheek Noord

In verband met de sluiting van de Bibliotheek Schiedam, locatie Noord organiseert de Bibliotheek Schiedam op maandag 15 oktober 2012 een informatiebijeenkomst aan het Bachplein 589. Vanaf 19.00 uur is de Bibliotheek Schiedam in Noord toegankelijk voor belangstellenden.

Tijdens deze informatieve bijeenkomst geeft de Schiedamse bibliotheek duidelijkheid  over de sluiting en nieuwe mogelijkheden die zij biedt.

Door de nieuwe koers die de Bibliotheek Schiedam kiest, vernieuwt de Schiedamse bibliotheek haar dienstverlening onder de noemer de Nieuwe Bibliotheek Schiedam. Om bibliotheekgebruikers in Noord en elders in Schiedam goed te blijven bedienen, werkt de Bibliotheek Schiedam onder andere aan:

• punten in Noord en op andere plekken in de stad, waar iedereen die woont, werkt of studeert in Schiedam het bibliotheekaanbod kan bekijken en op een makkelijke, snelle manier (digitale) informatie erover kan raadplegen en waar gereserveerde materialen opgehaald of teruggebracht kunnen worden.
  • de jeugdbibliotheek gaat integraal naar basisschool De Klinker en wordt ook toegankelijk voor kinderen in de wijk en de overige basisscholen in Noord.
  • bezorging aan huis, voor wie slecht ter been is of om andere redenen media wil laten bezorgen
  • een website die steeds aansluit bij de wensen en eisen van bibliotheekgebruikers

Wie deze informatieavond bij wil wonen, kan zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het telefoonnummer: 010 – 7146301 (tijdens kantooruren).