Tot eind 2018 gratis cursussen voor leden

Rechtenvrije foto van horloge om pols van Rawpixel via Unsplash.

Geef je snel op voor een gratis cursus!

Leden die uiterlijk 31 december 2018 aan een cursus beginnen hebben nog een heel jaar de tijd om die af te ronden.

Per 1 januari 2019 stopt de online Bibliotheek met de cursussen. Dit betekent dat je in 2019 helaas geen nieuwe cursus meer kunt starten.

Waarom stoppen de cursussen?

De cursussen waren de afgelopen twee jaar een proef. Het niveau en de onderwerpen bleken echter niet goed aan te sluiten bij onze grootste groep cursisten. Helaas hebben we geen aanbieders gevonden die tegen een redelijke prijs cursussen van een hoger niveau en over de gevraagde onderwerpen kunnen aanbieden.

Nog bezig met een cursus?

Ben je in 2018 gestart met een cursus? Dan kun je deze gewoon afmaken in 2019.

Cursussen tegoed van 2018?

Heb je je twee cursussen van dit jaar nog niet gedaan? Kies dan voor het einde van 2018 welke cursus(sen) je nog wilt doen. Je hebt dan een heel jaar om deze te volgen.