Uw abonnement in 2018

Rechtenvrije foto van 5 Euro biljet door Didier Weemaels via Unsplash.

Nieuwe abonnementsprijzen per 1 januari.

Per 1 januari 2018 zijn de tarieven en de voorwaarden van enkele lidmaatschappen gewijzigd.

Om aan het landelijk standaard te voldoen is er vanaf 2018 maar 1 basislidmaatschap. Dit lidmaatschap is vastgesteld op € 42,00 met als toegevoegde waarde onbeperkt toegang tot duizenden e-books.

Om u tegemoet te komen, bieden we een korting van € 2,00 aan. Deze korting ontvangt u wanneer u kiest of heeft gekozen voor automatische incasso bij het betalen van de contributie, en wordt automatisch verrekend. Deze korting is helaas niet mogelijk in combinatie met de korting van gebruik van een CJP-pas of Rotterdampas.

In dit overzicht vindt u per lidmaatschap alle mogelijkheden.

Voordelen voor leden zijn o.a.:

• Toegang tot een enorme collectie van o.a. leesboeken, studieboeken, strips, games, films, tijdschriften, kranten en alle faciliteiten in de bibliotheekvoorzieningen.
  • In het afgelopen jaar zijn volop e-books bijgekomen in de Online Bibliotheek.
  • Persoonlijke pagina op de website voor reserveren, verlengen en beheren van financiën; Mijn Bibliotheek.
  • Korting op activiteiten van de Bibliotheek Schiedam.
  • Toegang tot de muziekcollectie van Muziekweb. Aanvragen van materialen bij Muziekweb kosten € 2,00 per uitlening.
  • Luisterboeken op de website van de bibliotheek en via de Luisterbiebapp. De collectie luisterboeken in de LuisterBieb-app is aanzienlijk uitgebreid
  • De online cursussen voor bibliotheekleden zijn een groot succes. De Bibliotheek blijft deze aanbieden en koopt in 2018 nieuwe cursussen in.

E-books.

Bent u in bezit van een klein, basis of grootlidmaatschap dan heeft u online toegang tot duizenden e-books via www.bibliotheek.nl/ebooks. Per lidmaatschap gelden bepaalde voorwaarden voor dit gebruik. Vraag naar de mogelijkheden in de Bibliotheek.

Nationale Bibliotheekpas – voorheen Gastlenen.

Met uw bibliotheekpas, die we vanaf nu de Nationale Bibliotheekpas noemen, bepaalt u helemaal zelf welke Bibliotheek u binnenstapt om te lenen. Met het basis- en grootlidmaatschap van de Bibliotheek Schiedam leent u dus niet alleen in Schiedam maar in vrijwel elke bibliotheek in Nederland. Hiervoor gelden de voorwaarden van de ‘gastbibliotheek’. U kunt voor informatie terecht op de website van de Bibliotheek Schiedam of op www.nationalebibliotheekpas.nl