Vacature 18.01

Foto van de Korenbeurs in Schiedam.

Technisch gebouwenbeheerder

Werken in de monumentale Korenbeurs van Schiedam op basis van een min/maxcontract voor minimaal 12 uur per week.

De bibliotheek Schiedam is een eigentijdse, duurzame bibliotheek, vol ambities en ondernemingslust. Sinds 2015 is de centrale bibliotheek gehuisvest in de historische Korenbeurs.

Voor deze locatie zijn wij op zoek naar een technisch gebouwenbeheerder op basis van een min/maxcontract voor minimaal 12 uur per week

Je bent in deze functie belast met alle gebouw- en terreingebonden taken en diensten binnen de bibliotheek. Daarnaast lever je een bijdrage aan de facilitering van gemeentelijke-, overheids- en particuliere diensten waar het gaat om onderhoud en toegankelijkheid van gebouwen, veiligheid, hygiëne en afvalverwerking.

Je onderhoudt zelfstandig contact met externe relaties (bijvoorbeeld eigenaar, nutsbedrijf, onderhoudsbedrijven, schoonmaakbedrijf, horecapartner, etc.) over gebruik van het pand, het onderhoud en reparaties. Je bent voor collega’s en externe partijen vast aanspreekpunt op het gebied van veiligheid, reparatie en onderhoud aan het gebouw, de inrichting en de installaties. Je overlegt met de leiding over optimalisering, verbetering en onderhoud van gebouwen, het terrein, het interieur en andere faciliteiten.

De bibliotheek is maandag t/m zondag geopend voor het publiek. Je zorgt dat de dienstverlening van de bibliotheek tijdens openingsuren niet gehinderd wordt en zorgt dat werkzaamheden in en om het pand zo veel mogelijk buiten deze openingsuren plaatsvinden. Je bent eerste contactpersoon bij calamiteiten zowel door-de-weeks als in het weekeinde en je bent bereid om te werken op díe momenten dat de omstandigheden daarom vragen.

Je hebt

• Minimaal MBO-opleiding niveau 4, facilitaire dienstverlening/gebouwbeheer
  • Ervaring als huismeester of vergelijkbare functie
  • Kennis van technische en huishoudelijke apparatuur
  • Kennis op het gebied veiligheidszorg en milieu- en arboregels
  • Ervaring met het zelfstandig opstellen en opvolgen van het meerjarenonderhoudsplan, waaronder de planning, uitvoering en stroomlijning van onderhoudswerkzaamheden
  • Kunde geroutineerd te werken met de vastgestelde procedures op gebied gebouwenbeheer en bestaande materialen en apparatuur die de werkomgeving en het –klimaat optimaliseren

Is dit jouw uitdaging?

Ben je bereid letterlijk en figuurlijk de handen uit de mouwen te steken, heb je een hands on mentaliteit en ervaring in een dienstverlenende functie? Ben je een teamspeler die het leuk vindt om een breed takenpakket te hebben met grote verantwoordelijkheid en zelfstandigheid? Ben je technisch, servicegericht, integer, initiatiefrijk, gericht om vooruitgang en successen te boeken met je volledige inzet en stel je hoge eisen aan je werk? Solliciteer dan vóór 15 juli 2018 door je motivatiebrief en CV te mailen naar solliciteren@debibliotheekschiedam.nl, onder vermelding van vacature 18.01. Wil je meer weten? Bel Theo Schilthuizen op 010-7146300 optie 3.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Openbare Bibliotheken. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring in schaal 6/7, min. € 1.976 en max. € 2.966 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Wij bieden in aanvang een dienstverband tot en met 31 december 2018.