Afbeelding van verschillende locaties

Coördinator ondersteunende diensten

Wij zijn op zoek naar een

Coördinator ondersteunende diensten (MBO4+)

voor 24 uur per week

De bibliotheek Schiedam is een eigentijdse, duurzame bibliotheek, vol ambities en ondernemingslust. In juni 2015 zal de centrale bibliotheek verhuizen naar de historische Korenbeurs. Omdat op de huidige locatie de facilitaire zaken opgenomen zijn in de servicekosten en in de Korenbeurs niet, zal de facilitaire organisatie (deels) opgezet moeten worden.

Als coördinator ondersteunende diensten ben je op velerlei gebied de spil binnen de organisatie. Je bent als coördinator verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van het team ondersteunende diensten. Dit team is onder andere verantwoordelijk voor mangementondersteuning, inkoop, logistiek, financiën, marketing, PR, ICT en website.

Heb je qua opleiding en kennis:

• MBO4+/HBO werk- en denkniveau (bijv. afgeronde MBO facilitaire dienstverlening en enige jaren werkervaring in een leidinggevende functie).
  • Kennis van en inzicht in het geheel van werkprocessen van de ondersteunende en facilitaire dienst in relatie tot de werkprocessen van de overige afdelingen.
  • Kennis van efficiënte bedrijfsvoering en logistiek.
  • Kennis over veiligheidsbeleid en regelgeving overheid met betrekking tot beheer van gebouwen.

Solliciteer dan vóór 30 april 2015 door je motivatiebrief en CV te mailen naar idsnaijer@debibliotheekschiedam.nl, onder vermelding van vacature 15.02. Wil je meer weten? Bel Irma de Snaijer, beleidsmedewerker, tel. 010-7146300.