Vacature vrijwillige begeleider Meeleesclub (VERVULD)

Afbeelding van de ingang van de Bibliotheek bij WOT Centrum - West

Bij WOT Centrum-West

Vind je het leuk om met taal bezig te zijn en anderen daarbij te ondersteunen?

De Bibliotheek Schiedam organiseert Meeleesclubs voor volwassenen die hun Nederlands willen verbeteren. Voor de nieuw op te richten Meeleesclub bij WOT Centrum-West zijn wij op zoek naar een vrijwillige begeleider.

WOT Centrum-West is verhuisd naar de Sint Liduinastraat en herbergt sinds kort een bibliotheekvoorziening. Wijkbewoners kunnen hier terecht voor het lenen van boeken of het lezen van de krant met een kop koffie er bij. Wie beter wil leren lezen, kan binnenkort meedoen met een Meeleesclub. Wekelijks wordt er vanaf maandag 1 april van 18.30 tot 20.00 uur in een kleine groep gelezen uit een boek of een krant in eenvoudig Nederlands.

Vind je het leuk om met taal bezig te zijn en anderen daarbij te ondersteunen? Beschik je over inlevingsvermogen, ben je enthousiast en creatief, heb je doorzettingsvermogen en heb je veel geduld en ben je voor langere tijd beschikbaar? Dan is de bibliotheek op zoek naar jou!

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Anja Hoogland, telefoonnummer 010 7146340 of e-mail ahoogland@debibliotheekschiedam.nl