Vacature vrijwillige docent iPad cursus

Afbeelding van een iPad

Vrijwilliger gezocht!

Vind je het leuk om anderen iets te leren?

Voor het begeleiden van de cursus voor de iPad, is de Bibliotheek Schiedam op zoek naar vrijwillige docenten. Samen met een andere vrijwliiger begeleid je volwassenen in het leren van de mogelijkheden van de iPad.

In onze gedigitaliseerde samenleving zijn digitale vaardigheden nodig om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen functioneren. Met name voor een grote groep senioren (50plussers) zijn deze vaardigheden niet vanzelfsprekend.

Eén van de kerntaken van de Bibliotheek Schiedam is om volwassenen te ondersteunen bij het vergroten van hun digitale vaardigheden. Door het organiseren van cursussen in kleine groepen en in een rustig tempo sluit de bibliotheek aan bij de leerwensen van de doelgroep.