Vakantie Bieb app

Foto van een meisje op het strand dat plezier heeft van de Vakantie Bieb app

Live in juni 2015

De nieuwe editie van de VakantieBieb-app is vanaf 1 juni te downloaden op tablet of smartphone.

Of je nu op vakantie gaat of thuis blijft. In de VakantieBieb-app vind je een leuk leespakket voor het hele gezin.  In juni vind je in de app naast jeugdboeken ook spannende boeken voor volwassenen. Vanaf begin juli worden daar nog romans en taalgidsen aan toegevoegd. Laat de vakantie dus maar beginnen. Download de VakantieBieb vanaf 1 juni op je tablet of mobiel.

Vanaf 1 juni geopend

Laat je meeslepen door de Aanslag van David Baldacci of lees de bestseller Als padden schreeuwen van Lieneke Dijkzeul. En voor kinderen vanaf 6 jaar is er ook genoeg keuze. Denk aan Mees Kees op de planken van Mirjam Oldenhave of Dolfje Weerwolfje van Paul van Loon.

Op 1 juli zijn romans, taalgidsen en tijdschriften aan de VakantieBieb-app toegevoegd. Lees bijvoorbeeld de nieuwe roman van Dertig dagen van Annelies Verbeke of mooie achtergrondverhalen in het tijdschrift Vrij Nederland. De e-books zijn te lezen t/m 31 augustus.

E-books lezen zonder internet

De app is gratis te downloaden op een tablet of smartphone via de App Store of Google Play Store. De boeken die je kiest komen in je boekenkast te staan. Na het downloaden is geen internetverbinding meer nodig voor het lezen van de e-books. Ideaal dus voor de vakantie of voor onderweg.

Als de vakantiebieb gesloten is

Leden van de bibliotheek hebben heel het jaar toegang tot duizenden e-books.

Media: