Verhuizen naar de Korenbeurs

Tekening van de Korenbeurs met informatie over de verhuizing

verhuisinformatie

De Bibliotheek aan het Stadserf maakt zich klaar voor de verhuizing naar de Korenbeurs.

Woensdag 20 mei is de Bibliotheek aan het Stadserf voor het laatst geopend om daarna de collectie naar de Korenbeurs te verhuizen, waar de Bibliotheek haar deuren op zaterdag 6 juni om 10.00 uur opent. Inleveren en ophalen van materialen kan tot die tijd in de bibliotheekvoorzieningen in de wijken.

Lezing Nederlandse kunst gaat door bij het gemeentearchief

Donderdag 21 mei gaat de lezing van kunstdocent Jules van der Vuurst de Vries door bij het gemeentearchief op de derde  etage van het Stadserf 1. In deze boeiende lezing gaat van der Vuurst de Vries in op de ontwikkeling in de kunst na 1989, met de kunstenaar als onderzoeker/journalist. De inloop begint om 19.30 uur. De lezing om 20.00 uur.

Kaarten à € 5,00 zijn tot en met woensdag 20 mei verkrijgbaar bij de Bibliotheek aan het Stadserf. Daarna zijn de kaarten te koop in het Stedelijk Museum Schiedam en op de avond zelf bij het gemeentearchief.

Positief opvoeden geannuleerd

De bijeenkomst over overgewicht bij kinderen uit de reeks Positief Opvoeden van aanstaande donderdag 21 mei, is door omstandigheden komen te vervallen. Na de zomervakantie komen de Bibliotheek Schiedam, Komkids en het Centrum voor Jeugd en Gezin terug in de Korenbeurs met een vernieuwde reeks Positief Opvoeden.

Houd de agenda op deze site in de gaten voor de programmering in de Korenbeurs.

Graag tot ziens!

Online foto's: