Verruimde openingstijden

Jeugdbibliotheek - De Klinker

Aanleiding hiervoor zijn de schooltijden en de signalen van klanten.

De openingstijden van de Jeugdbibliotheek Schiedam - De Klinker aan de Bernardus IJzerdraatsingel 1 worden per maandag 2 december 2013 verruimd.

Aanleiding hiervoor zijn de schooltijden en de signalen van klanten. Met deze nieuwe openingstijden, wordt de klantwens omarmd en wordt beter aangesloten op de schooltijden van de Schiedamse jeugd.

De openingstijden zijn na 2 december 2013 als volgt:

• Woensdag
    12.30 – 17.00 uur
  • Vrijdag
    15.00 – 17.00 uur
  • Zaterdag
    10.30 – 12.30 uur

Jeugdbibliotheek De Klinker is de Bibliotheeklocatie voor alle jeugd in Noord. Ook is het mogelijk om de gewenste materialen van Stadserf naar De Klinker te laten vervoeren.

Graag tot ziens in de Jeugdbibliotheek Schiedam - De Klinker.