Kenniscirkels

Vervolgbijeenkomst Kenniscirkels: Geld/financien

In vervolg op de eerste bijeenkomst organiseert de Bibliotheek Schiedam een tweede bijeenkomst, met als onderwerp: Geld/financien.

Kenniscirkels van de Bibliotheek Schiedam bestaan uit personen die afkomstig zijn uit netwerken van bepaalde beroepsgroepen. Deze personen komen regelmatig samen om kennis rond een bepaald onderwerp met elkaar delen. Op 31 oktober hebben circa 20 professionals verschillende onderwerpen besproken; op dinsdag 27 november bespreken ze met elkaar welke activiteiten de Schiedamse bibliotheek samen met bedrijven en organisaties kan organiseren op het gebied van geld/financien, bijvoorbeeld lezingen, workshops, cursussen of trainingen.

Door te werken met kenniscirkels, weet de Bibliotheek Schiedam wat er in Schiedam leeft en speelt en kan ze haar activiteiten in 2013 daarop afstemmen. Zo kan iedereen in Schiedam volwaardig deelnemen aan de samenleving en zich verder ontwikkelen.
Voor de kenniscirkels denkt de Schiedamse bibliotheek aan de thema's zoals genoemd in haar beleidsvisie 2012-2015, Lezen, leren, informeren: financien, gezondheid, betrokkenheid bij de stad Schiedam, kennis van de eigen leefomgeving en trends in de samenleving.

Meedenken over de activiteiten van de Schiedamse bibliotheek?

De inloop start om 19.00 uur, de bijeenkomst om 19.30 uur. Geinteresseerden kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 06 83 16 11 36, of 010 714 6300 (tijdens kantooruren).