Vol-koren in de Korenbeurs

Foto van Theo Schilthuizen, directeur van de Bibliotheek Schiedam en Michael Boekholt en Jessica Vlietland, de ondernemers achter Lunchroom De Beurs en Vol-koren

Horeca door Lunchroom De Beurs

De Bibliotheek Schiedam en brasserie De Beurs Schiedam zijn verheugd de samenwerking aan te kondigen.

Onder de naam ‘Vol-koren’ is brasserie De Beurs Schiedam vanaf juni 2015 tijdens de openingsuren ook in de Korenbeurs te vinden.

De Bibliotheek Schiedam is blij met deze samenwerking. Bezoekers van de Korenbeurs kunnen dankzij Vol-Koren niet alleen gebruik maken van de collectie, de ontmoetingsruimte en de werkplekken maar kunnen ook binnen lopen voor belegde panini's, gebak, smoothies en koffie uit eigen branderij. Evenals bij Brasserie De Beurs Schiedam werkt ook Vol-koren alleen met huisgemaakte producten.

Maandag 8 december 2014 ontvingen Jessica Vlietland en Michael Boekholt van brasserie De Beurs Schiedam, de Horecaprijs 2014 uit handen van burgemeester Lamers.

logo vol koren tekst naast

Media:

Online foto's: