VoorleesExpress zoekt vrijwilligers

Screenshot flyer voorlezer gezocht.

Wat doet een voorlezer?

Als voorlezer lees je wekelijks voor aan kinderen met een taalachterstand.

Je komt twintig keer bij het gezin thuis op een vast moment. Als voorlezer laat je kinderen en de ouders kennis maken met interactief voorlezen, boekjes en verhalen.

Samen met het gezin kijk je hoe het voorlezen het best past in hun taalsituatie. Je wordt daarbij begeleid door een coördinator.

Wat doet een coördinator?

Als coördinator begeleid je voorlezers en hun gezinnen. Samen met hen kijk je hoe het voorlezen een plek kan krijgen in de thuissituatie. Je organiseert bijeenkomsten met jouw voorlezers en bezoekt de gezinnen. Voor je aan de slag gaat krijg je een training

Meer weten of aanmelden?

www.stichtingaanzet.nlwww.stichtingaanzet.nl of bel naar Stichting Aanzet 010 – 232 21 11