Voorpaginanieuws

DigiTaalhuis is open

Terugblik officiële opening.

Het DigiTaalhuis Schiedam in de Bibliotheek in de Korenbeurs is officieel geopend!

Meivakantie

Vervelen hoeft zeker niet!

Bloemtimmeren, op ontdekkingstocht in de natuur, biblioscoop en voorlezen

Meeleesclub in Schiedam

Nu ook in WOT Centrum-West

Leer beter Nederlands lezen in de Meesleesclub.

Taalhuis Schiedam

Eerste Taalvrijwilligers gecertificeerd.

Maandag 17 december hebben de eerste 9 deelnemers hun basistraining Taalvrijwilliger afgerond.

Mediawijs, -wijzer, -wijst

Terugblik op Week van de Mediawijsheid

Onderzoeksresultaten, mediawijsheidtests en tips. En: welke plaats behaalde de Montessorischool bij MediaMasters?

27 augustus t/m 2 september 2018 bij jouw bibliotheek

Week 35 bij de Bibliotheek Schiedam.

Historische Bridgetocht, Online cursus, expositie Old Stuff door Jacques Tange en expositie Archeologische voorwerpen.

20 t/m 26 augustus 2018 bij jouw bibliotheek

Week 34 bij de Bibliotheek Schiedam.

Biblioscoop: Pieter Konijn (6+), Digitaal spreekuur in de Korenbeurs, Da Vinci workshops, cursus en twee exposities.

13 t/m 19 augustus 2018 bij jouw bibliotheek

Week 33 bij de Bibliotheek Schiedam.

Muziek in de bibliotheek: Sjarm, exposities, workshops en cursussen, digitaal spreek uur in De Brug en Dummie de Mummie.

6 t/m 12 augustus 2018 bij jouw bibliotheek

Week 32 bij de Bibliotheek Schiedam.

Biblioscoop: Coco, workshop Jeroen Bosch, gratis online cursus, Exposities van Jacques Tange en Tristan Tange.

30 juli t/m 5 augustus 2018 bij jouw bibliotheek

Week 31 bij de Bibliotheek Schiedam.

Biblioscoop (Ferdinand), Zomertijdmachine (Napoleon), nieuwe, gratis online cursus, exposities, Zomerbieb, Vakantiebieb.