Voorpaginanieuws

Meeleesclub in Schiedam

Nu ook in WOT Centrum-West

Leer beter Nederlands lezen in de Meesleesclub.

Taalhuis Schiedam

Eerste Taalvrijwilligers gecertificeerd.

Maandag 17 december hebben de eerste 9 deelnemers hun basistraining Taalvrijwilliger afgerond.

Mediawijs, -wijzer, -wijst

Terugblik op Week van de Mediawijsheid

Onderzoeksresultaten, mediawijsheidtests en tips. En: welke plaats behaalde de Montessorischool bij MediaMasters?

27 augustus t/m 2 september 2018 bij jouw bibliotheek

Week 35 bij de Bibliotheek Schiedam.

Historische Bridgetocht, Online cursus, expositie Old Stuff door Jacques Tange en expositie Archeologische voorwerpen.

20 t/m 26 augustus 2018 bij jouw bibliotheek

Week 34 bij de Bibliotheek Schiedam.

Biblioscoop: Pieter Konijn (6+), Digitaal spreekuur in de Korenbeurs, Da Vinci workshops, cursus en twee exposities.

13 t/m 19 augustus 2018 bij jouw bibliotheek

Week 33 bij de Bibliotheek Schiedam.

Muziek in de bibliotheek: Sjarm, exposities, workshops en cursussen, digitaal spreek uur in De Brug en Dummie de Mummie.

6 t/m 12 augustus 2018 bij jouw bibliotheek

Week 32 bij de Bibliotheek Schiedam.

Biblioscoop: Coco, workshop Jeroen Bosch, gratis online cursus, Exposities van Jacques Tange en Tristan Tange.

30 juli t/m 5 augustus 2018 bij jouw bibliotheek

Week 31 bij de Bibliotheek Schiedam.

Biblioscoop (Ferdinand), Zomertijdmachine (Napoleon), nieuwe, gratis online cursus, exposities, Zomerbieb, Vakantiebieb.

23 t/m 29 juli 2018 bij jouw bibliotheek

Week 30 bij de Bibliotheek Schiedam.

Digitaal spreekuur in de Korenbeurs, Biblioschoop, Muziek uit je grootouders tijd, twee exposities, Zomerbieb en meer.

16 t/m 22 juli 2018 bij jouw bibliotheek

Week 29 bij de Bibliotheek Schiedam.

Zomerbieb in Willem Alexandersportpark, Early Man in de Biblioscoop, Digitaal spreekuur in de 5 Molens en een expositie.