Werken met de iPad

Foto van een ipad en een hand

tweedelige cursus

Voor wie bij de cursus Kennismaken met de iPad de interesse is gewekt, is er de cursus Werken met de iPad. De cursus is ook geschikt voor mensen die al redelijk thuis op de Ipad.

Op dinsdag 19 en 26 november van 14.00 tot 17.00 uur wordt in de Bibliotheek Schiedam – Stadserf de cursus Werken met de iPad georganiseerd. Tijdens deze cursus wordt verder ingegaan op de mogelijkheden die de iPad biedt. De functies van de iPad om te internetten en e-mailen worden uitgediept. Daarnaast wordt ook aandacht besteed aan de verschillende applicaties als de agenda, facetime, foto en film.

De cursus kost € 25,00 voor leden van de Bibliotheek Schiedam en houders van de Buurtpas van Thuiszorg Rotterdam. Niet-leden betalen € 30,00.

Deelnemers nemen hun eigen iPad mee.
Aanmelden voor de cursus kan bij de Bibliotheek Schiedam - Stadserf, op Stadserf 1.