Winnaar Piet Paaltjens Schrijfwedstrijd brengt debuut uit

Adri van Beelen, één van de winnaars van de schrijfwedstrijd Piet Paaltjens 2007 debuteert in 2012 met een 'zeer verrassende Nederlandse roman' - Celeste.

Celeste van schrijver Adri van Beelen is een intrigerend en aangrijpend verhaal over de liefde in al haar facetten. Van lust tot het diepe gevoel van liefde waarin je jezelf helemaal wegcijfert voor het geluk van de ander.

Het is een ware pageturner, omdat je als lezer naar het puntje van je stoel gezogen wordt om uit te vinden wat er gebeurt. In een pakkende stijl, ritmisch, rond en stilistisch sterk, voert auteur Adri van Beelen de lezer mee naar een zeer verrassende ontknoping.

Het boek zal april 2012 verschijnen.

• Categorie: Nieuws
  • Laatst aangepast: vrijdag, 03 februari 2012