Wist u dat??

Weetjes van de Bibliotheek Schiedam.

'Deel 5' Over de sociale netwerken van de Bibliotheek Schiedam.

..Via Facebook en Twitter de meest actuele informatie van de Bibliotheek Schiedam gecommuniceerd wordt? Op Twitter @debiebschiedam op Facebook te vinden via de Bibliotheek Schiedam.

..De Bibliotheek Schiedam ook een YouTube account heeft. Hier wordt uitleg gegeven over het uitlenen van materialen en zijn terugblikken van de grotere evenementen te vinden.

..Er regelmatig boeken weggeven worden via de facebookpagina van de Bibliotheek Schiedam? Vind ons leuk, profiteer en blijf op de hoogte!

..U door in te checken op FourSquare een dvd of game gratis geleend kan worden? Laat op je telefoon zien dat je in de Bibliotheek Schiedam De Monopole of op het Stadserf ingechecked bent, en leen gratis een dvd naar keuze.