Wist u dat?

Deel 6 met de locaties van de Bibliotheek Schiedam

Wist u dat.. de bewoners van Schiedam Noord hun boeken in de buurt kunnen halen?

De Jeugdcollectie is in Jeugdbibliotheek De Klinker aan de Bernardus Ijzerdraatsingel ondergebracht.
Volwassenen kunnen terecht in de Bibliotheek Schiedam – De Nieuwe Harg aan het Hargplein 116.

Wist u dat.. de materialen van de Bibliotheek Schiedam naar alle locaties vervoerd kunnen worden?

Reserveer uw gewenste materiaal via 'mijn menu' en geef aan naar welke locatie het gewenste materiaal vervoerd moet worden. Een medewerker van de Bibliotheek Schiedam kan u hierbij helpen. Heeft u hulp nodig? Bel dan tijdens de openingstijden van de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf naar 010 714 63 00.

Wist u dat.. de Stand-Up Bibliotheek Schiedam tot oktober 2013 in de stad is?

De Stand-Up Bibliotheek Schiedam – De Monopole is van dinsdag tot en met zaterdag en op koopzondagen geopend. Deze centrale locatie, gelegen aan de Hoogtsraat 99, biedt bezoekers de mogelijkheid gebruik te maken van de gratis WiFi verbinding, de werkplekken, de leestafel en een gratis kopje koffie of thee. Elke woensdagmiddag leest de Voorleesbrigade van 14.00 – 14.30 voor aan kinderen en elke koopzondag is er een activiteit in De Monopole. Meer weten? Loop binnen, de bibliotheekmedewerker vertelt graag meer over de activiteiten in De Monopole.