Woorden Worden Zinnen

logo kweekvijfer

Een podium vol woordkunstenaars

Podiumedities en workshops met Woorden Worden Zinnen bij de Bibliotheek vol performers, poëzie, punchlines en muziek

De Bibliotheek Schiedam organiseert in 2015, samen met het productiebedrijf Woorden Worden Zinnen, verschillende woorkunst activiteiten voor jongeren. Er komen workshops op verschillende locaties in Schiedam waar jongeren onder begeleiding van professionele woordkunstenaars hun talenten op het gebied van woordkunst kunnen ontdekken of juist verdiepen.

In de Bibliotheek zullen vier grote podiumedities vol nationale en lokale woordkunstenaars worden georganiseerd. Hier kunnen de jongeren, die tijdens de workshops klaar zijn gestoomd om te performen, hun kunsten vertonen.

Woorden Worden Zinnen is een laagdrempelig platform en een podiumavond voor woordkunst in de breedste zin van het woord. Het concept komt van het creatieve ondernemersduo Wes?! (Wesley Loos) & Ella... (Elten Kiene) en biedt podium aan woordkunstenaars met een positieve state of mind. In een ontspannen sfeer kun je genieten van wisselende performers, poëzie, punchlines, cabaret, muziek en exposities in een feel good setting in de Bibliotheek Schiedam. Daar waar woorden zinnen worden, wordt er geluisterd.

Save the date

* Vrijdag 20 februari - inloop vanaf 19.00 uur, aanvang programma om 20.00 uur

* Vrijdag 24 april - inloop vanaf 19.00 uur, aanvang programma om 20.00 uur

* Vrijdag 30 oktober - inloop vanaf 19.00 uur, aanvang programma om 20.00 uur

* Vrijdag 18 december - inloop vanaf 19.00 uur, aanvang programma om 20.00 uur

In de agendapunten onder dit artikel is, zodra bekend, de line-up te vinden.

Tickets

Entreeprijs voor podiumeditie Woorden Worden Zinnen €5,- (50% korting met een Bibliotheek- of CJP pas)

De kaarten zijn verkrijgbaar aan de balie van de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf 1. Op de avond zelf is er kassaverkoop. Je kunt je ook per mail aanmelden via verdieping@debilbiotheekschiedam.nl

Workshops

Voor meer informatie over de workshops, de verschillende locaties en de data kun je contact opnemen met verdieping@debibliotheekschiedam.nl

Woorden Worden Zinnen met Typhoon op BoekenBalSchiedam2014

Woorden Worden Zinnen met Typhoon op Boek&Bal Schiedam 2014.
Fotograaf: Hannah Anthonysz