Workshop bewust huishouden

Een schoon en opgeruimd huis is een gelukkig (t)huis!

Voor wie makkelijker, bewuster en bevredigender huis wil houden, organiseert de Bibliotheek Schiedam een workshop Groen en Mindfull Huishouden.

Op donderdag 27 september 2012 om 9.15 uur in de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf 1. Celeste van der Linde en Lars Henning van www.groenehuishouding.nl verzorgen de drie uur durende workshop.

Schoonmaken is net als vastzitten in een draaideur, het gaat nergens heen. Het is een eeuwige strijd tegen chaos en verval. Maar een schoon en opgeruimd huis is een gelukkig (t)huis!

Doe jij het huishouden en word je daar niet vrolijk van?
Wil je leren hoe je het makkelijker, sneller en een stuk prettiger kunt maken?
Wil je ook je steentje bijdragen aan een groenere toekomst? Het huishouden is hier heel geschikt voor!

Schrijf je nu in voor deze praktische en vrolijke workshop waar je echt wat aan hebt en die je ook een beetje aan het denken zet. Ervaar een verrassende en vernieuwende kijk op het huishouden. Een ander geluid in een tijd waarin het huishouden wordt gezien als zinloos, iets wat toch nooit afkomt en wat zonde van je kostbare tijd is.

In deze workshop leer je:
• de dingen bewust te doen en vanuit inzicht te handelen.
• eerder tevreden te zijn en los te laten.
• nooit meer druk te zijn met dingen in het huis zónder dat je precies kunt zeggen waarmee. Je krijgt overzicht en structuur.
• hoe je je gezinsleden zo ver krijgt dat je je mee gaan helpen
• dat een groen huishouden helemaal niet moeilijk of duur hoeft te zijn.

Na deze workshop:
• krijg je de digitale GHH-Matrix© t.w.v. € 26,50 (een uniek, op maat gemaakt schoonmaakschema waarmee je meteen aan de slag kunt) helemaal gratis!
• krijg je routine in en bespaar je tijd!
• wordt het zichtbaar wat je doet, ook voor anderen!
• lopen de huishoudelijke klussen nooit meer op. Minder irritaties en frustraties!
• kun je jouw huis ouderwets goed schoonmaken zonder chemische middelen. Beter voor jou, beter voor het milieu.

Wie mee wil doen aan deze workshop kan zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , via het telefoonnummer: 010 – 7146301 (tijdens kantooruren) of bij de balie.

De workshop kost € 17,50. Leden van de Bibliotheek Schiedam en houders van een OntdekSchiedam.Nu-pas of BuurtPas van Thuiszorg Rotterdam betalen slechts € 15,00. Neemt u als lid van de Bibliotheek Schiedam een introduce mee dan betaalt deze ook het kortingstarief. Het maximaal aantal deelnemers is 30. Aanmelden kan tot 26 september a.s. De eerste tien aanmeldingen krijgen een leuke tas.