Computer workshop

Workshop Computer Basisvaardigheden

Voor wie zich op wil geven voor een cursus Internet, maar de basisvaardigheden voor een computer mist, organiseert de Bibliotheek Schiedam op dinsdag 29 januari 2013 een workshop Computer Basisvaardigheden.

Tijdens de workshop maken deelnemers kennis met de werking van een computer. Zij gaan zelf aan de slag achter een van de computers van de bibliotheek. Deelnemers oefenen met de muis en leren programma's op te starten en af te sluiten.

Wie deze workshop heeft gevolgd kan zich aanmelden voor een cursus Internet.