Zomervakantie activiteiten

Foto van kat met vlag

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar!

Kom naar de bibliotheek in je vakantie en doe mee met leuke en leerzame workshops en kijk naar de leukste films.

Tijdens de zomervakantie zijn er zes weken lang op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag vanaf 14.00 uur weer leuke en leerzame activiteiten voor kinderen in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 in Schiedam.

Deze activiteiten sluiten aan bij de expositie Vaandels en Verhalen die vanaf 1 juli in het Stedelijk Museum Schiedam te zien is. In een vaandel of vlag zit een heel verhaal van bijvoorbeeld een vereniging, de identiteit of eigenheid. Wat maakt nu die groep mensen uniek?

Tijdens de workshops in de zomer ga je via allerlei kunstvormen op zoek naar je eigen identiteit of die van je omgeving. Je stelt jezelf vragen als 'wie ben ik, waar woon ik, of wat zijn de dingen, die ik het liefst doe?

Alle activiteiten zijn gratis. Kijk in de agenda voor meer informatie.