Zomervakantieactiviteiten (6-12 jaar)

Afbeelding met vlaggen.

Aan de slag met (je) Identiteit.

Ook deze zomervakantie heeft de Bibliotheek in de Korenbeurs weer een gevarieerd programma afgestemd voor de kinderen.

Vanaf 1 juli tot en met 1 oktober staan vlaggen en vaandels centraal in het Stedelijk Museum Schiedam. De Bibliotheek Schiedam sluit zich aan bij dit thema en trekt het wat breder naar Identiteit.

In allerlei disciplines gaan de kinderen aan de slag met het thema Identiteit. Ze gaan zingen, schrijven, en beeldend aan de slag. In totaal 12 workshops, in de zes weken vakantie op de maandag en woensdagmiddag.

Daarnaast draaien we zes fantastische jeugdfilms in onze Biblioscoop op de vrijdagmiddag.

Deelname aan activiteiten is gratis, maar voor de workshops is inschrijving via de agenda op de website wel noodzakelijk, want vol is vol.