Zomervakantieprogramma

Foto die in de korenbeurs is gemaakt van een jongetje dat blij kijkt

Leuke activiteiten voor kinderen.

Blijf jij thuis deze vakantie? Kom dan naar de bibliotheek en doe mee met coole workshops of kijk naar leuke films.

Programma in de Korenbeurs

In de vakantie hoef je je niet te vervelen. Want in de Bibliotheek in de Korenbeurs zijn op maandag en woensdag allerlei workshops en op vrijdag wordt er een film vertoond in de Biblioscoop.

Alle workshops en films zijn van 14.00 tot 15.30 uur. De toegang is gratis. Voor de workshops moet je je aanmelden via programmering@debibliotheekschiedam.nl  Voor de films hoef je je niet aan te melden.

Alle zomervakantieworkshops en films zijn onderaan dit artikel te vinden. Scroll naar beneden ondek wat er allemaal te doen is!

Mooie (prenten)boeken om thuis inspiratie op te doen en verder te lezen of knutselen.

En als je dan toch in de bieb bent, kan je natuurlijk ook mooie nieuwe (prenten)boeken, voorleesboeken, films en games lenen of reserveren. Voor kinderen is dat helemaal gratis want basislidmaatschap is t/m 17 jaar gratis.

Vakantiebieb voor onderweg

En ook als je onderweg bent, heeft de Bibliotheek heel veel verhalen voor je. Download de gratis Luisterbiebapp vol gesproken verhalen of de Vakantiebieb app via de appstore. Daarop staan 50 e-books voor volwassenen en kinderen, die tot en met 31 augustus te lezen zijn.