de Bibliotheek in de Brug

Foto van wijkcentrum de Brug

Locatie van de Bibliotheek Schiedam

De Bibliotheek in de Brug heeft een uitgebreide collectie en diverse faciliteiten waar u gebruik van kunt maken.

In dit gezellige wijkcentrum is een recreatieruimte, een koffiebar, een leestafel met kranten en tijdschriften, gratis Wifi, een compacte wisselende collectie boeken en een ophaal- en afgiftepunt van materialen van de Bibliotheek Schiedam te vinden.

Door in te loggen op deze website kunnen leden de hele collectie van de Bibliotheek Schiedam doorzoeken en is het mogelijk te reserveren en aan te geven waar u de bestelling op wilt halen. Als het bestelde beschikbaar is, brengt de vervoersdienst deze materialen naar de gekozen bibliotheekvoorziening, dus ook naar de Bibliotheek in Wijkcentrum De Brug. Na afloop van de leentermijn zijn de materialen in elke bibliotheekvoorziening in Schiedam in te leveren.

Voorzieningen:
Ophalen reserveringen
Inleveren materialen
Gratis wifi-verbinding
Leestafel met tijdschriften en kranten
Computer voor zoeken en reserveren
Koffiebar
Collectie voor volwassenen